01

WAT IS EEN CINEMAGRAPH?

Cinemagraphs zijn een mix tussen foto -en video waarbij het beeld stilstaat, net als bij een reguliere foto. Een aantal elementen in het beeld bewegen echter in een naadloze loop waardoor de illusie ontstaat van een oneindige beweging. Een nieuwe technologie voor een andere manier van opvallen.

02

WAAROM VALLEN ZE OP?

Met een cinemagraph lees je een verhaal op een nieuwe manier. Het beeld staat stil net als in een reguliere foto, alleen trekt hij de aandacht doordat hij beweegt. Alle tijd voor de boodschap in beeld zonder de afleiding van een video-edit.

03

VERRASSEND ANDERS.

Cinemagraphs zorgen voor een nieuwe manier van communiceren voor merken die met een opvallende manier hun boodschap willen overbrengen naar de consument. Verrassend zonder te pushen.

04

WAAROM WIJ?

Met ruim 5 jaar ervaring met het medium weten we precies waar de grenzen en de mogelijkheden liggen. We spreken de taal van zowel video als fotografie en gecombineerd met een goeie dosis perfectie zijn we niet vies van een uitdaging.

MOGELIJKHEDEN

Super simpel

Alle cinemagraphs die we maken worden aangeleverd als een high res video-loop. Je kan ze direct gebruiken op social media of website maar ze kunnen ook afspelen via onze cloudservice. Plak simpelweg de unieke embedded code die we aanleveren in je websitebanner of widget en ze loopen en spelen automatisch af.

Klein budget?

Geen budget voor een complete shoot op locatie? Een mooie foto uit het archief of stockfoto kunnen we ook heel goed tot leven brengen. Met onze uitgebreide bibliotheek, een beetje plakken en knippen plus wat magie maken we van elke foto een levende foto.

Breed inzetbaar

Onze cinemagraphs kun je op een heleboel manieren gebruiken. Ze zien er prachtig uit als website banner of You-tube pre-roll maar ze trekken ook alle aandacht op social media. Op digitale billboards laten cinemagraphs je twee keer kijken.

One Stop Shop

Ons team is gespecialiseerd in foto, video, grafisch vormgeven en motion graphics. We denken graag mee vanaf met een eerste idee of verzorgen een complete shoot maar we gaan ook graag aan de slag met een favoriete foto of video. Het resultaat is altijd een perfecte video-loop. Verras ons met je grootste uitdaging!

Resolutie

Cinemegraphs zijn prachtig in hoge resolutie. Van 4K tot zelfs 8K voor billboards, ze spelen altijd naadloos af. Beweging is in real-time of in slowmotion met details in miljoenen kleuren. Zelfs in hoge resolutie blijven de files klein in formaat dankzij de korte loop.

GIF 2.0?

GIF-jes stammen uit1987. Afgezien van het feit dat er een video-file loopt zijn er weinig overeenkomsten tussen een cinemagraph en een GIF. Zonder stotteren, in hoge resolutie en met een groot detail in miljoenen kleuren zijn cinemagraphs futureproof.

05

NIET OVERTUIGD?

Binnen een campagne zijn cinemagraphs multifunctioneel inzetbaar. Als zelfstandige assets op social medium maar ook wanneer ze gecombineerd worden in een opvallende commercial.
Onlangs maakte wij deze commercial voor Arla Biologisch.

CINEMAGRAPHS IN CIJFERS

 
Nieuwe cinemagraphs op Instagram
 
Merken met cinemagraphs
 
Vernieuwend opgevallen

KLANTEN

STEL ONS EEN VRAAG

    CINEMAGRAPH.NL
    Tweede Anjeliersdwarsstraat 22C
    Amsterdam
    1015 NT Nederland
    CUSTOM BUILD CINEMAGRAPHS AND PHOTO-ANIMATIONS